E-ploeg verrast tegen Sleidinge D

Gisterenmiddag nam onze E-ploeg het op tegen Sleidinge D. Het voorspelde geen gemakkelijke klus te worden voor Victor, Simon, Tom en Alexander gezien de hoge klassementen van onze tegenstander, die met 2 D-spelers naar Lochristi afzakte.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel 3-1 voor, waardoor we voor het eerst aan een stunt begonnen te denken. Zeker toen in de volgende 2 matchen Tom 2-1 uitliep tegen een D6 en Alexander 2-0 tegen een D4. Jammer genoeg zouden ze elk hun match nog verliezend afsluiten met 2-3. Dankzij de makkelijke overwinning van Victor en de belangrijke overwinning van Simon na een spannende belle hadden we halverwege toch weer een kloofje bij een stand van 5-3.

In het tweede deel wisten we ons kloofje lang vast te houden en hadden we bij een score van 8-6 minstens een gelijkspel te pakken. De laatste 2 matchen beloofden dus nog spannend te worden voor de overwinning. Simon speelt een goede match, maar verliest uiteindelijk met 3-1. Alle hoop is dus gevestigd op Victor die het in zijn laatste match tegen de D4 opneemt. Beide spelers zijn deze wedstrijd nog ongeslagen. Het belooft dus een aantrekkelijke match te worden. Het begin gaat gelijk op, het staat 1-1. Ook in de volgende 2 sets zijn de spelers aan elkaar gewaagd. Beide sets eindigen op 11-9, jammer genoeg telkens in het nadeel van Victor.

Zo blijft het bij een mooi en onverwacht gelijkspel. Het was een spannende wedstrijd en om het met de woorden van onze kapitein Tom te zeggen: “De score had evengoed omgekeerd kunnen zijn.”

Alle Details vind je hier.

Uw verslaggever
Alexander