De ploegopstelling raadplegen via MyTabNet

De ploegopstelling raadplegen via MyTabNet

TTC Lobos heeft voor het raadplegen van de ploegenopstelling een uniek “MyTabNet” ontwikkeld. Dit MyTabNet laat je niet alleen toe om de ploegopstelling van de komende week of weken te raadplegen, maar ook om administratieve informatie (adres, telefoon, e-mail) van leden of clubs op te zoeken. Daarnaast kan je in dit privaat luik ook je competitievoorkeuren opgeven (afwezigheden), zodat de interclubleider daar dan automatisch rekening kan mee houden. Tenslotte kan je ook je privacy- of GDPR-instellingen nazien en/of wijzigen en doorgeven aan de GDPR-verantwoordelijke, je mutualiteitsformulier (dat je recht geeft op een terugbetalingsgedeelte van je inschrijvingsgeld) downloaden en diverse statistiekcijfers opvragen (bijvoorbeeld de resultaten per ploeg, speelweek en ploegspeler). Een uitgebreide handleiding van de aanwezige functionaliteiten vind je hier.

Om MyTabNet te openen, klik je hier of kies rechtsbovenaan ‘LEDEN’ en kies daar voor ‘MyTabNet’:

Je krijgt een aanmeldingsdialoog waar je ten allen tijde kan aanmelden met je eigen aanmeldcode en bijhorend wachtwoord. Indien je voor de eerste maal wenst aan te melden, of indien je je wachtwoord vergeten bent, kan je je aanmeldgegevens opvragen d.m.v. de optie linksonder in dit venster:

Na een correcte opgave van je naam en geboortedatum, zal je in je mailbox een mailtje ontvangen waarin je aanmeldcode en bijhorend wachtwoord zullen opgegeven zijn.

Veel plezier alvast. Als je op- of aanmerkingen hebt, of verbeteringen aan MyTabNet, aarzel niet dit door te geven aan Glenn.