Corona-update december 2021

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld zelf ook wel al gezien hebben gaat het opnieuw de verkeerde richting uit met de corona-cijfers. Daarom hebben we als club beslist om terug te werken met een bepaald aantal spelers per trainingssessie. De aantallen zullen gespecifieerd worden wanneer je een reservatie wil doen. Ook wil ik jullie er nogmaals op attent maken dat een reservatie via de website of mail VERPLICHT is (zoals je ongetwijfeld weet gebeurt dit via MyTabnet, dat je hier terugvindt: https://ttclobos.be/mytabnet), dit omwille van de maximale capaciteit.

BELANGRIJK, en zonder uitzondering: indien je niet gereserveerd hebt mag je de training niet aanvatten!

Ook hebben we beslist dat vandaag, 03/12/2021 de laatste geleide jeugdtraining zal zijn van 2021. Dit heeft 2 redenen, enerzijds willen we dat onze jeugd zich kan focussen op examens, proefwerkenperiodes, toetsenperiodes,… anderzijds omwille van de hoge coronacijfers. De jeugdtrainingen zullen hervat worden op 7 januari als we hierover geen tegenbericht krijgen. Indien dit toch niet op 7 januari zou kunnen doorgaan zal je daarvan op de hoogte worden gebracht via e-mail en website. Hou dus je mailbox zeker in de gaten!

De huidige corona-maatregelen blijven uiteraard van kracht, we sommen ze hier nog even op:

  • Hou rekening met de algemene adviezen (hou afstand, mondmasker aan tenzij je sport, handen regelmatig wassen, …) om besmetting te voorkomen.
  • Sport niet en blijf thuis als je (of een huisgenoot) symptomen hebt die op COVID-19 kunnen wijzen, zoals een grieperig gevoel, koorts, hoesten, kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid. Ga pas weer sporten als het mag van je arts.
  • Hou de CO2-meters die werden voorzien in onze beide zalen in de gaten! Die toestellen hangen daar immers met een reden.
  • Cafetaria’s en kantines moeten sluiten om 23 uur en mogen ook na 23 uur geen drank meer aanbieden. Een CST hier is verplicht om drank ter plaatse te consumeren.
  • Geen publiek in de speelruimte, behalve voor begeleiding van minderjarigen (max. 2 meerderjarige personen per minderjarige).
  • Competitiewedstrijden kunnen uitgesteld worden mits het voorleggen van de nodige attesten.
  • Hou er rekening mee dat lokale overheden, zoals de gemeente, strengere restricties kunnen opleggen.

Wij volgen als club de berichtgevingen op de voet op en indien er wijzigingen zouden zijn dan word je daar van op de hoogte gebracht. Indien je toch vragen zou hebben mag je ons uiteraard steeds contacteren.

Wij danken je als club voor jullie begrip. Hou het veilig en alvast succes aan onze studenten en schoolgangers.

Met sportieve groeten,

TTC Lobos
info@ttclobos.be
https://www.ttclobos.be