Nieuwe klassementen 2021 – 2022

Door de uitzonderlijke maatregelen zijn de klassementen van vorig seizoen bevroren op enkele uitzonderingen na die door de klasseringscommisie aangepast zijn. De betrokken spelers worden via hun secretaris op de hoogte gebracht.

Je kan evenwel herziening van je klassement aanvragen bij de provinciale klasseringscommissie (voor wat de provinciale klassementen betreft). Daartoe dien je het formulier dat je hier vindt, in te vullen en te versturen naar het adres van de voorzitter van de klasseringscommissie. Die moet ten laatste op 17 april 2021 toekomen (niet aangetekend, wel met priorzegel) (bij voorkeur inscannen en via mail):

Erwin Vandendaele
Voldersstraat 73
9500 Geraardsbergen
E-mail: classementenovl@gmail.com

De aanvraag is persoonlijk (niet door de club in te dienen) en moet de redenen bevatten waarom de herziening aangevraagd wordt (voor minderjarigen mag het formulier van de ouders uitgaan). Bespreking op maandag 19 april 2021. Resultaat herziening ‐ Publicatie op 26 april 2021.

Indien na de herziening, een speler nog niet akkoord kan gaan met zijn klassement, kan hij beroep aantekenen, weer met het voorziene formulier en ten laatste op 9 mei 2021 bij het provinciaal comité op hetzelfde adres: Erwin Vandendaele, Voldersstraat 73 te 9500, Geraardsbergen (classementenovl@gmail.com). Bespreking op maandag 10 mei 2021. Resultaat Beroep ‐ Publicatie op 14 mei 2021.