Hervatting van de jeugdtrainingen!

Er is, niet zo verwonderlijk, de laatste tijd niet veel te melden op tafeltennisgebied en je hebt daardoor ook niet echt veel meer van ons gehoord. Net daarom willen we toch, om alsnog wat leven in de brouwerij te brengen, jullie even opfleuren met een bericht!

Vooreerst wensen we jullie, vanuit het voltallige bestuur een mooi, wonderbaarlijk en gezellig maar bovenal gezond 2021. Dat 2020 nog lang in ons geheugen gegrift zal staan, staat buiten kijf maar het heeft ons ook geleerd dat we wel enorm gehecht zijn aan dat eenvoudige sociale contact, ook in onze tafeltennisclub.

Daarnaast hebben we de positieve noot dat de afgelopen vrijdagen de jeugdtrainingen (voor trainees t/m 12 jaar) hervat werden. Dat zoiets niet zonder het vastleggen van enkele magische foto’s kon voorbijgaan, spreekt voor zich. Kijk op het privaat luik voor een impressie.

Tot slot, de uitschuiver van de avond: