Eerste tornooiwinst voor Lobos is binnen!

Gisteren stonden de provinciale criteria op het programma. Voor Lobos nam Alexander Ramon (C6) deel in de C-reeks en Victor De Baets (D0) in de D-Reeks. Alex speelde heel verdienstelijk en klopte o.m. een C6 en een C0! Maar moest finaal toch zijn meerdere erkennen in 2 C2’s en een C0.

Voor Victor startte het tornooi eigenlijk zoals we hem kennen… wervelend! Schijnbaar zonder moeite klopte hij (van laag naar hoog) een D6 (3-0), D4 (3-0), D0 (3-1) en nog een D0 (3-2). Dankzij deze zeges was een plek in de halve finale een feit. Hierin mocht hij het opnemen tegen zijn goede vriend, Siebe Verschelden van TTC Deinze. Victor trok de lijn van zijn vorige matchen door en klopte de tevens talentvolle kerel met 3-0. Na de provinciale titel bij de E’s in 2019 lag nu dus de titel bij de D’s in 2020 in het verschiet. Tegenstander hierin was thuisspeler Jens Van Lieverlo (Sterke Stut Oosterzele). Victor leek geen moeite te hebben met de druk en stoomde “simpelweg” door (3-0). Door deze zege in het Provinciaal criterium D is Victor al zeker van een selectie voor het Vlaams Kampioenschap dat hopelijk zal plaats vinden op 7 februari 2021.

Op naar de Provinciale kampioenschappen nu!

Sportieve groeten

Tom