Corona regels competitie

In navolging van andere tafeltennisclubs brengen wij jullie op de hoogte van onze aangepaste reglementen omtrent het coronavirus. Omdat wij in gemeentelijke sporthallen (Lochristi voor de heren- en jeugdcompetitie, veteranenwedstrijden te Beervelde) spelen, zijn wij niet enkel gebonden aan de reglementen van de VTTL, maar ook aan deze die opgesteld werden door de gemeente, in het bijzonder door de sportdienst.

Concreet vragen wij graag jullie aandacht om de volgende punten in acht te nemen:

  • Handen moeten verplicht ontsmet worden aan de ingang van de zaal.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht, behalve voor spelers tijdens de wedstrijd.
  • Elke ploeg heeft een aparte zone waar de wedstrijden zullen beslecht worden.
  • Elke ploeg neemt een van de scheidsrechtertafels voor zijn rekening (arbitragetabellen VTTL).
  • Kleedkamers en douches zijn helaas niet beschikbaar.
  • Na de wedstrijd bieden wij aan de tegenstanders een drankje aan, waar de horecaregels gelden. Tijdens de wedstrijden zelf worden geen drankjes verkocht, de spelers voorzien hier zelf de nodige drank (bij voorkeur flessen en geen blikjes).
  • Er zal geen eten voorzien worden na de wedstrijd.
  • Bezoekende kapiteins kunnen de opstelling doorgeven bij de hoofdscheidsrechter, samen met een telefoonnummer en de naam van een eventuele chauffeur van dienst.

Wij excuseren ons voor enig ongemak die de bovenstaande maatregelen met zich mee kunnen brengen. Laat het er ons niet van weerhouden om opnieuw ongelooflijk hard te genieten van onze fantastische tafeltennissport!