Belangrijk bericht – locatie TTC Gent

Onderstaand bericht ontvingen wij van voorzitter & interclubleider Wouter Van Hecke van TTC Gent:

“Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen in het onderwijs ziet de Odisee Hogeschool Gent zich genoodzaakt om de sportzaal op hun campus aan de Gebroeders de Smetlaan 1 in 9000 Gent op korte termijn definitief om te bouwen tot permanente leslokalen, waardoor er vanaf oktober niet langer gesport kan worden. Dat nieuws hebben wij als club TTC Gent zelf pas eind vorige week vernomen…

Dit betekent uiteraard dat wij als club TTC Gent binnenkort niet langer van de Odisee Sportzaal gebruik kunnen maken en zo snel mogelijk moeten verhuizen. Gelukkig hebben we meteen onderdak gevonden in een nieuw lokaal, namelijk de tafeltenniszaal van QLT BV gelegen aan de Johannes Hartmannlaan 4 in 9040 Gent – Sint-Amandsberg.

Al onze thuiscompetitiewedstrijden van al onze ploegen (zowel bij de Heren, Veteranen als Jeugd) vanaf vrijdag 18 september 2020 zullen doorgaan in onze nieuwe zaal. De twee thuiswedstrijden Gent E – Hamme G en Gent F – Hamme H van nu vrijdag 11 september gaan wel nog gewoon zoals gepland door in de Odisee Hogeschool.

Kunnen jullie deze adreswijziging alvast noteren? We zullen uiteraard alle clubs die tegen onze ploegen spelen op de hoogte brengen van de adreswijziging. Dienen wij verder nog instanties of personen op de hoogte te brengen, of moet er anders nog iets in orde gebracht worden?

Met vriendelijke groeten
Wouter
Wouter Van Hecke
voorzitter & interclubleider TTC Gent
voorzitterttcgent@gmail.com