Seizoensstart 2020 – 2021

Het is dan toch zover, desondanks de wel héél onzekere tijden zullen we definitief kunnen starten aan het nieuwe (competitie)seizoen 2020-2021. De eerste training kan van start gaan op dinsdag 18 augustus, GBS Beervelde. In eerste instantie gingen er, op advies van de sportdienst van de gemeente, geen jeugdtrainingen door maar dit werd herbekeken in september en deze trainingen zijn intussen ook van start gegaan.

We merken meteen op dat er, gezien de richtlijnen van de overheid en gemeente, met een verplichte registratie VOORAF (lees verder hoe je je registreert) zal gewerkt worden. Dit impliceert ook dat als er een besmetting van één van de aanwezigen wordt vastgesteld, je verplicht zal worden tot 14 dagen quarantaine! Daarnaast zijn nog enkele bijkomende strikt te volgen richtlijnen:

  • Hou steeds voldoende afstand!
  • Draag steeds een mondmasker bij het betreden van de zaal, alsook bij het verlaten van de zaal. Idem bij het doorschuiven of als je naar het toilet gaat.
  • Volg de looprichting die je hieronder voor beide zalen terugvindt.
  • Ontsmet je handen bij het betreden van de zaal en aarzel niet dat ook te doen tussen de wedstrijden of als je naar het toilet gaat.
  • Er zijn geen kleedkamers beschikbaar! Neem gerust een deo mee, zo hoeft niet iedereen mee te genieten…
  • Er moet dus zoals gezegd geregistreerd worden. Wie zich niet wenst te registreren, komt er niet in…
  • Na de sport keer je huiswaarts, dat eigen bakje bier drink je dus thuis uit!
  • Er wordt een maximum aantal personen toegelaten (aanwezig) en geen toeschouwers, voor Lochristi: 20 en voor Beervelde: 15 personen/reservatieblok (anderhalf uur).

Iedereen begrijpt dat dit geen populaire regels zijn maar willen we met z’n allen kunnen blijven genieten van onze favoriete tafeltennissport, dan vragen we toch met aandrang de regels te respecteren! Het zou jammer zijn mochten we de boodschap krijgen dat het terug helemaal “over-and-out” is…

Reserveren vooraf kan door hier te klikken of via het ‘LEDEN’-menu op de website. Er worden per speelavond twee reservatieblokken voorzien van anderhalf uur.

Dank voor jullie begrip, en laten we positief blijven: tot binnenkort!

Looprichting Beervelde:

Looprichting Lochristi:

Volledigheidshalve de communicatie van de gemeente uit: