GEANNULEERD, helaas… – vriendschappelijke ontmoeting TTC Gent

BELANGRIJK: UPDATE

Door de recente opstoot van het alles beheersende coronabeestje zien we ons genoodzaakt dit evenement uit te stellen. Hopelijk kunnen we ergens in de nabije toekomst alsnog onze vriendschappelijke ontmoeting met TTC Gent laten doorgaan, maar dat zal niet voor eind oktober kunnen… Zie hier alvast de communicatie van de gemeente uit:

GEANNULEERD

Het is zover, we hebben een datum vastgelegd om tegen onze vrienden van TTC Gent een vriendschappelijk onderonsje te houden met na afloop een stoverij met friet te nuttigen in de ons allen bekende nabijgelegen brasserie/frtiuur “Papas”!

Deze leuke en vooral los bedoelde ontmoeting vindt plaats op zaterdag 22 augustus en we starten om 19u. Na het sportieve gebeuren (een puur vriendschappelijk, maar toch competitief aantreden!), gaan we met z’n allen lekker friet met stoverij eten in de Papas, dat zal zo ongeveer rond 22u30 a 23u zijn. De die-hards zullen nadien ongetwijfeld nog wat nakeuvelen in de Picasso…

Voor de deelnemers van zowel TTC Lobos als TTC Gent is er bovendien nog een leuke attentie… Maar dat blijft een verrassing!

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om deelĀ  te nemen aan dit event. Stuur een e-mailtje aan info@ttclobos.be om je op te geven als kandidaat-deelnemer!