Word jij de slimste Lobosser ter wereld?

Nu het jaarlijkse ‘gezellig samenzijn’ van de club niet kan doorgaan door deze situatie willen wij toch als club jullie een beetje bezighouden. Wij hebben namelijk ‘De slimste Lobosser’-quiz gemaakt.

Het is dus de bedoeling dat, degenen die aan deze quiz willen meedoen, het quizformulier hier invullen.

Nadat je deze link hebt geopend krijgen jullie het formulier, de quiz, te zien. Eerst is er een klein beetje uitleg over het puntensysteem en de verschillende rondes. De quiz is gebaseerd op het waarschijnlijk wel algemeen bekende programma ‘De slimste mens ter wereld’. Na de uitleg over de quiz zijn het mailadres en jullie naam verplichte velden om in te vullen om zo te weten van wie het ingevulde formulier is.

Als de vragen zijn ingevuld kan je onderaan de quiz je formulier verzenden. De punten zullen worden berekend door de jury (die altijd gelijk heeft!) en nadien dan worden vrijgegeven.

De uiterste inleverdatum is 4 mei. Nadien zullen de resultaten gepubliceerd worden en zal de slimste lobosser bekendgemaakt worden.

Indien er vragen zijn mag je deze sturen naar Quinten Desmedt via facebook of via volgend mailadres: quinten@ttclobos.be

Oja, en de slimste Lobosser wordt eigenaar van deze exclusieve USB-stick!

Veel quizplezier en veel succes.

Maar vooral, blijf gezond en hopelijk tot snel.