Nieuwe lichting maakt zijn opwachting

Tijdens speelweek 14 nam onze E-ploeg het op tegen De Pinte D. Het doel was vooral om de jeugd de kans te geven om ervaring op te doen bij de heren. Voor Darius en Senne (T) was het hun debuutwedstrijd in de herencompetitie. Het resultaat van onze ploeg, met nog 2 andere jongelingen Emiel en Alexander (L), was dus van ondergeschikt belang.

Ondanks goed verweer van Darius en Senne kwamen we 0-2 achter. Daarna waren Emiel en Alexander aan de beurt. Emiel verloor zijn match jammer genoeg, maar dankzij de overwinning van Alexander verdween de 0 van het scorebord. Vervolgens verloren Darius en Senne elk hun match, maar ze kwamen duidelijk steeds beter in hun spel. Emiel en Alexander sloten de eerste helft elk af met een spannende belle. Ze kwamen elk 2-0 achter, maar vochten terug tot 2-2. Bij Emiel bleef het bij die 2 sets, terwijl Alexander het laken wel naar zich toe wist te trekken. De stand bij de wissel was dus 2-6. Winst was dus nog altijd mogelijk.

In het tweede deel konden we echter maar 1 punt meer aan onze score toevoegen, dankzij een mooie overwinning van Emiel. Onze andere jeugd bleef zich nochtans goed verweren. Zo kwam Senne bijna 1-0 voor tegen een E2. Hij verloor de eerste set jammer genoeg nog met 11-13.

De eindstand was dus 3-13, maar belangrijker dan dat, we zijn weer een leerrijke ervaring rijker.

Alle details vind je hier.

Uw verslaggever,
Alexander