NG-criterium TTC Drive Oostende

Op zondag 16 februari 2020 om 10.00 uur NG & recreantencriterium voor aangeslotenen en niet aangeslotenen.

U zal veel wedstrijden kunnen spelen.

Je kan er alles hier over lezen.

Het doel is dat spelers zonder klassement vanaf minimum leeftijdscategorie junior het tegen elkaar kunnen opnemen in een criteriumvorm, waarbij men altijd start in poules. Daardoor kan elke deelnemer meerdere wedstrijden spelen.
Een trofee is voorzien voor de eerste drie plaatsen bij de heren en dames en een aparte trofee zal worden uitgereikt aan de sterkste mannelijke en vrouwelijk recreant.

Dit is het enige criterium binnen de VTTL waarvoor aansluiting bij de VTTL niet verplicht is. Wij mikken namelijk ook op deze doelgroep, zodat men op een laagdrempelige manier kan kennismaken met het aanbod van onze federatie.