Lobos E klopt Stekene G (11-5) en zet zijn opmars verder

Zaterdag stonden de nrs 5 en 8 tegenover elkaar in een wedstrijd die beide ploegen bij winst richting de (sub)top kon duwen.

Een licht versterkt Lobos (E2, E2, E2, E6) nam het thuis op tegen Stekene G (E0, E2, E2, E6). Een evenwichtige partij waarbij de bookmakers een 8-8 wel zagen zitten.

Voor de pauze was de score dan ook perfect in evenwicht.. Victor (2) en Wouter (2) zorgden voor de 4 winstpartijen terwijl Guy en Alexander duidelijk nog niet in hun ritme waren. 4-4.

Maar dat onze Lobossers soms diesels zijn bleek de volgende wedstrijden. Zowel Guy (1/2), Alexander (2/2) alsook Wouter (2/2) en Victor 2/2) wonnen maar liefst samen 7 van de resterende 8 wedstrijden. Eindstand 11-5 en alweer een schitterende zege voor onze promovendusssen.

Een mooi rapport voor onze Lobossers want zowel Wouter alsook Victor wonnen al hun wedstrijden (4/4) terwijl Alexander na de pauze zijn verliespartijen op geweldige wijze recht gezet heeft (2/4). Guy (1/4) had ook een ongelukkige start (3 verliespartijen waaronder 1 belle) maar pakte de laatste match tot mooi zijn “revanche”.

Een zeer mooie zege en vooral een reuze stap richting eventuele top 4 klassering.

Chapeau heren!

Uw interclubleider

Tom