Lobos A wint 4 van zijn 7 gespeelde wedstrijden!

Afgelopen zaterdag mocht Sint-Pauwels aantreden tegen Lobos A, die deze week niet met hun vaste ploeg speelden. Glenn kon niet meespelen en Robin nam het over. Toch het vernoemen waard dat Robin al 110km gefietst had in Mol en speciaal voor zijn match afgezakt is naar Beervelde.
Het was opnieuw een match waarbij niemand met zekerheid kon zeggen wie er ging winnen. Sint-Pauwels speelde met C2, C6, D0 en D2 (enkele spelers die volgens ons toch beter waren dan hun klassement).

Robin zijn eerste match in de A-ploeg verliep niet zo vlot tegen de materiaalspeler en hij verloor met 3-0. De match van Joris begon ook met een verloren set maar hij kon het tij keren en won de volgende 3 sets op rij. Zo werd het dus 1-1.

Quinten en Senne mochten daarna aantreden. Quinten zijn match draaide uit op een 3-0 winst tegen de D0. Senne had echter meer moeite met de D2 en verloor toch wel verrassend in de belle. Zo kwam de stand dus op 2-2.

Robin nam het daarna op tegen hun kopman, Ronny. Robin haalde zijn beste tafeltennis boven en wist zo de eerste set te winnen. Het was wel de laatste set die Robin won die match en verloor zo met 3-1. Joris mocht het dan opnemen tegen de materiaalspeler en hij trok de match naar zich toe met 3-0, onze eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat het puntenverloop spannender was dan de setstand. Zo werd het 3-3.

Quinten en Senne konden allebei hun 2de match winnen en konden zo een kloofje maken van 2 matchen verschil in het voordeel van Lobos.

Na de wissel mochten Robin en Joris terug. Robin kon zich in zijn 3de match niet echt aanpassen aan de speelstijl van de tegenstander en verloor zijn match met 3-0. Joske zijn 3de match begon lastig en hij verloor de eerste set met 13-11. De sets daarna daarentegen wist hij te winnen en zo zette hij de 6-4 op het bord.

Quinten moest daarna tegen de eerste man spelen en wist dat het een moeilijke match ging zijn en zo geschiedde het. Hij verloor 3-1 met elke keer het minimale puntenverschil. Senne wist zijn match wel vlot te winnen en zo kwam de stand op 7-5.

Joris zijn laatste match was alweer een spannende match en jammer genoeg is de vloek van de verloren belles nog niet helemaal gepasseerd want hij verloor in de belle. Tijdens Robin zijn match vlogen de balletjes wel al eens in het rond, zelfs tot op de speeltafels naast hem en dit zorgde voor wel wat hilariteit toen de bal mooi landde op het hoofd van een kale man, met het daarbijhorende ‘kletsgeluid’. En wat nog mooier is, is dat de match gewonnen werd door Robin, die zo de 8-6 op het bord zette.

De laatste 2 matchen werden gewonnen door Lobos en zo werd er een 10-6 op het scorebord gezet.
Alweer mooie punten gepakt.

Quinten