Kruibeke druipt af na een sterke prestatie van onze A-ploeg

Afgelopen zaterdag mocht onze A-ploeg het opnemen tegen de B-ploeg van Kruibeke. Op voorhand was al geweten dat het een match ging zijn die alle kanten kon op gaan.
Kruibeke kwam aantreden met een B6, C2, C6 en D0. Bij Lobos was het de vaste ploeg met Senne, Quinten, Joris en Glenn.

Als eerste mochten Joris en Glenn beginnen. Joris kreeg meteen de B6 voorgeschoteld. Joris deed mooi mee maar het verschil was toch iets te groot en Joris verloor zijn match. Glenn begon zijn match tegen de C2 met een verloren set, maar in set 2 kon Glenn overtuigend de set naar zich toe trekken. De sets daarna verloor Glenn 2 keer met 11-6. Jammer want Glenn speelde een mooie match.

Daarna was het de tijd aan Senne en Quinten. Senne mocht beginnen tegen de toch wel aparte speelstijl van de C6. Het was elk om beurt een set winnen. Senne bleef rustig in de spannende belle en wist zo zijn match te winnen. Quinten begon tegen de D0. Hij kon de match naar zich toe trekken en won met 3-0. (2-2).

Glenn speelde tegen de B6 opnieuw een goeie match en kon opnieuw de 2e set mooi naar zich toe trekken maar daar bleef hij jammer genoeg steken. Alweer een mooie match van Glenn die jammer genoeg in verlies uitdraait. Joris zijn match tegen de C2 begon niet al te schitterend. Joris komt 2-0 achter. Gelukkig wist hij de kalmte te bewaren en vond hij zijn verschroeiende slagen terug en Joris wint tegen zijn verwachtingen in de belle (3-3).

Daarna is het natuurlijk weer aan Senne en Quinten. Senne won vrij vlot tegen de D0 en tekende zo de 4e match voor Lobos. Quinten begon mooi met 2-0 voorsprong tegen de speciale stijl van de C6 maar verloor daarna 2 sets. Het werd dus een allesbeslissende belle. Quinten hield het hoofd koel in de belle en trok die naar zich toe. De 5e match was dus binnen.

Na de wissel was het weer de beurt aan Glenn en joris. Bij de match van Glenn was het op en af, elk om beurt een set, jammer genoeg was dit in het nadeel van Glenn die verloor in de belle. Een mooie match waarin Glenn zeer rustig bleef tegen de speler die zeer veel teruggaf. Joris speelde opnieuw een belle tegen de D0. Maar opnieuw kon Joris de belle winnen. De vloek van de verloren belles lijkt voorbij te zijn. Het werd op die manier 6-4 voor lobos.

Senne moest tegen de 2e man spelen van Kruibeke. De match begon goed met setwinst voor Senne. Het was wel de enige set die Senne deze match zou winnen, hij verloor zo met 3-1.
Quinten mocht het opnemen tegen de 1e man de B6. Quinten kon de match vrij snel domineren en won zo met 3-0 (7-5).

Glenn en Joris begonnen aan hun laatste match. Bij Glenn waren het opnieuw spannende sets, maar hij verloor met 3-0. MAAR het puntenverschil in de sets was elke keer het minimum, het was dus een match die helemaal anders had kunnen uitdraaien. Joris zijn laatste match was tegen de man die alles teruggaf. Het zag er opnieuw niet goed uit na set 1 en 2 maar Joris herpakte zich op het vreemde spel en kon de 3 volgende sets winnen.

We zijn nu bijna zeker dat de vloek van de verloren belles voorbij is. Joris zette met zijn match al zeker een gelijke stand op de borden.

De laatste 2 matchen waren die van Quinten en Senne. Beide spelers waren in goeie vorm en wouden absoluut de 3 punten binnen halen. Ze begonnen beiden goed aan de match en wisten allebei te winnen met 3-0. De overwinning was binnen en zo zijn er toch 3 belangrijke punten voor Lobos.

Mooie prestatie opnieuw van de ploeg!

Quinten.