TTC Lobos jeugd blijft bevestigen

Gisterenmiddag stond de wedstrijd op het programma tussen de nr 3 (Lobos jeugd A) en de nr 4 (Sleidinge jeugd A). Beide ploegen hadden duidelijk een beetje last van de vakantieperiode want zowel TTC Lobos alsook Sleidinge konden niet rekenen op hun vaste ploeg waardoor b.v. bij ons Senne Tack zijn debuut maakte (en dat meer dan verdienstelijk deed zo bleek achteraf). De wedstrijd zelf bleek al snel in een beslissende plooi te liggen want na 5 wedstrijden leidden onze Lobossers met een comfortabele 4-1 voorsprong dankzij zeges van Darius (2/2), Joachim (1/1) en Senne (1/2).

Bij Sleidinge hoopten ze waarschijnlijk dat “de kering” echt voor een kering zou zorgen maar niets was minder waar. Onze jongens bleven gewoon op hun elan verder gaan en behaalden dankzij Joachims 2de zege en een dubbeloverwinning van het duo Darius/Joachim de 3 punten
binnen. Senne behaalde nadien nog zijn 2de zege van de middag (niet te onderschatten resultaat als debutant) en kapitein Joachim zorgde met zijn 3de zege van de dag voor een quasi perfect rapport. 8-2 eindstand maar vooral een zeer toffe namiddag waarbij de teamspirit onder de
spelers vooral opviel.

Dank ook aan de supporters die zijn komen opdagen! Het heeft duidelijk geholpen.

Alle informatie over bovenstaande ontmoeting vind je hier.

Op naar volgende week tegen Merelbeke C.

Uw jeugdverantwoordelijke

Tom