BK Racketlon junioren

Op 11 november 2019 vindt in Sportcentrum De Jasmijn in Sint-Niklaas het Belgisch kampioenschap racketlon voor junioren plaats.

Bij racketlon speel je tegen je tegenstander eerst een set tafeltennis, dan een set badminton, vervolgens een set squash en tenslotte een set tennis. Wie het meeste punten scoort over deze vier sporten, is de winnaar van de wedstrijd.

Als je graag op een bal of een pluimpje slaat, en je bent geboren in 1998 of later, dan ben je van harte welkom op dit kampioenschap. Er zijn reeksen voorzien in de leeftijdscategorieën -13j, -16j, -18j en -21j.

Om deel te nemen aan dit kampioenschap moet je geen ervaring hebben in alle vier de sporten. Bij racketlon heerst een heel ontspannen sfeer en er zijn in België bijna geen jeugdspelers die goed zijn in meer dan 1 racketsport.

Ken je niet van alle sporten de precieze spelregels? Ook dit is geen probleem, want we voorzien bij elke sport iemand die je een woordje uitleg kan geven. Bovendien kan elke deelnemer gratis deelnemen aan initiatielessen voor 2 racketsporten naar keuze. Al het nodige materiaal kan je ter plaatse gratis huren.

Elke speler speelt 2 tot 4 wedstrijden.

Deelnemen kost 10 euro + 5 euro voor de verzekering.

Inschrijven kan nog tot 3 november.

Alle informatie over dit kampioenschap vind je hier.

Zit je nog met vragen, stuur dan gerust een mailtje naar bkjunioren@racketlon.be.