Derde maal 9-7 cijfers voor onze C-ploeg, deze keer wel helaas geen winstcijfers…

Voor de C ploeg staat opnieuw een grote uitdaging op het programma, na 2 nipte 9-7 overwinningen in de competitie nemen ze het op tegen Stekene, met klassementen D0, D2, D4 en D6.

Alles begint veelbelovend nadat kopmannen Johan en Robin vlot winnen en Lobos 2-0 voorbrengen.

Daarna speelden Geert en Alexander, Alexander wint vlot met 3-0 van de D0 van Stekene en Geert verliest met pech van de D2 (9-7 voorstaan en door 3 opeenvolgende netjes 10-9 achter komen), spijtig maar wel 3-1 voor.

Die voorsprong kan Lobos echter niet volhouden, Robin verliest een belle en ook Johan kan zijn beginniveau niet doortrekken, gevolgd door ook 2 nederlagen van Geert en Alexander: 5-3 achter.

Deze 2 mogen direct opnieuw spelen en brengen Lobos terug in de race door er 5-5 van te maken. De spanning is overal te voelen. Robin komt 2-0 voor tegen de D0, en na 4 matchballen en een 3e set die uitdraait op een 16-18 verlies voor Robin, heeft hij zich helaas niet kunnen herpakken. Al het nodige geluk zit dan ook volledig aan de kant van de tegenstander. Ook bij Johan zit het geluk niet mee en hij verliest met pech tegen de D2, 7-5 achter.

Johan en Alexander houden alle hoop erin en winnen beiden hun match waardoor het 7-7 is en opnieuw de uitslag van de C ploeg beslist zal worden in de laatste 2 wedstrijden. Johan kan de D0 niet verrassen met zijn spel en verliest, alles op Robin om nog 2 punten te halen. Hij komt van 2-0 terug naar 2-1 maar ook in de 4e set zit het geluk niet mee, Lobos C verliest spijtig genoeg met 7-9.

Er zat meer in maar niks aan te doen. Er is mooi spel gezien dus op naar volgende week tegen leider Olsene!

Alle details vind je hier.

Alexander