E-ploeg stunt tegen Wetteren C!

“De jeugd moet volop zijn kans krijgen in onze E-ploeg” is het motto voor dit seizoen en dus koos interclubleider Tom er ook voor om met Wouter (22), Alexander (21), Joachim (15) en Victor (14) een jonge en gemotiveerde ploeg naar Wetteren te sturen.

Na wat speurwerk naar de juiste zaal (bedankt aan Wetteren voor de flexibiliteit) begonnen de wedstrijden iets later dan voorzien (jeugd en op tijd komen, het is niet altijd een perfecte combinatie hé 😉 😄).

De eerste 8 wedstrijden kan je eigenlijk kort samenvatten. Onze “kopmannen” Wouter en Victor konden beiden hun eerste 2 wedstrijden winnen terwijl Joachim, die zijn allereerste “heren”-wedstrijden speelde, en Alexander nog niet echt op dreef waren. 4-4 bij de kering dus.

Een spannende pot tafeltennis kondigde zich aan….

En dat was niet gelogen. Dankzij de eerste zege van Alexander en nieuwe overwinningen voor Victor en Wouter konden onze boys een kleine kloof slaan (5-7). Punt(en)winning kwam zo, toch wel onverwacht, in het vizier.

En zo geschiedde!

Dankzij een perfect rapport (4/4) van kapitein Wouter, 3/4 voor Victor en 2 zeges van Alexander pakte onze “jeugdploeg” de eerste driepunter van het seizoen.

Een opsteker van formaat met het oog op de belangrijke ontmoeting van volgende week tegen Denderleeuw B.

Het volledige scoreblad vind je hier.

Uw journalist van dienst Tom.