The underdog strikes again

Naar jaarlijkse gewoonte was het weer tijd voor het provinciale criterium in Oosterzele.

TTC Lobos werd vertegenwoordigd door 4 spelers: Victor, Robin, Alexander en Senne.

De dag begon met de E-reeks, daarin was het Victor die de kleuren van TTC Lobos verdedigde, en hoe.

Victor had er zin in en zat in de poule met 2 E6’en een E2.

Victor moest beginnen tegen Bram (E6), dit leek geen probleem te zijn voor Victor en hij won de match met 3-0. De 2e match was tegen de andere E6, Robin, opnieuw was Victor een maat te sterk voor de tegenstander en hij won opnieuw overtuigend met 3-0.

De laatste match van de poulefase was tegen Finn (E2). Victor moest zich 1 set gewonnen geven maar trok de match naar zich toe met 3-1. Resultaat van de poulefase: poulewinnaar.

Na de poules begonnen ze aan de kwartfinale waarin Victor tegen Laurens (E2) moest spelen. Hij won deze match met 3-0 maar ondervond toch veel tegenstand van Laurens.

Na de kwartfinale is het natuurlijk tijd voor de halve finale. Daarin nam hij het op tegen Sam (E0), het beloofde opnieuw een spannende match te worden waarin Victor toch de match terug won met 3-1.

Daarna… De finale! Daarin was het Lars (E4) die het moest opnemen tegen Victor. Maar Victor was een maatje te sterk en won de finale met overtuigende 3-0 cijfers!

Mooi tornooi van Victor en een mooie overwinning voor de club. Proficiat Victor!

Na de E-reeks mochten onze 2 D-spelers aantreden voor hun tornooi.

De eerste match van Alexander was meteen een D0. Ramon begon echter veelbelovend aan de wedstrijd, hij verloor de eerste set met 16-14. Jammer genoeg was de tegenstander in de volgende sets een maatje te sterk voor Alexander, maar toch een goede wedstrijd van Alexander.

De eerste match van Robin was, net zoals bij Alexander, een D0. Robin deed echter ook mooi mee met het spel van de D0 en wist toch een setje te pakken, jammer genoeg was dat de enige set die match en Robin verloor met 3-1.

De tweede match van Alexander ging veel vlotter dan de eerste. Alexander had vertrouwen in de match en won de match met 3-0 tegen een D2. Mooie wedstrijd dus.

De tweede match van Robin was, opnieuw zoals bij Alexander, een D2. Alleen draaide deze match niet uit in het voordeel van Robin. Hij heeft zich goed verweerd en de tegenstander moest zijn beste tafeltennis bovenhalen. Robin verloor uiteindelijk met 3-1.

De laatste match in de poule van Alexander was tegen een D4 en ook deze kon niet ontsnappen uit de klauwen van een zelfverzekerde Alexander. Zo werd Alexander uiteindelijk poulewinnaar.

Robin zijn laatste match won hij met 3-2 na een spannende match. Jammer genoeg was dat niet genoeg en geraakte hij niet door de poulefase. Onze eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat Robin in een sterke poule terecht is gekomen.

Na de poules kwam Alexander uit tegen naamgenoot Alexander Van Paemel, de uiteindelijke winnaar. Alexander kon geen vat krijgen op de toch wel aparte speelstijl van de speler en verloor uiteindelijk zijn match.

Ook van onze 2 D-spelers toch een mooi tornooi! Op naar het volgende.

In de C-reeks was het Senne die de Lobos-kleuren kwam verdedigen. Senne zat in een poule van 5 spelers.

De eerste match begon Senne tegen Steff De Graeve van Rooigem. Senne leek nog niet helemaal in vorm te zijn en verloor zijn match in de belle met 11-9. Van een zure nederlaag gesproken….

Nadien moest Senne het opnemen tegen Sven Demol. Sven, uiteindelijke finalist, won met 3-1 van Senne, maar had het toch niet makkelijk.

Nadien was het de beurt aan Jellen om tegen Senne te spelen. Senne leek vandaag een ‘dieselke’ te zijn. Hij trok de match naar zich toe en won met 3-1. Door deze overwinning kon Senne in theorie nog doorgaan als hij de volgende match won en toch ook een beetje geluk had met wat de andere spelers deden.

En rara wat deed Senne zijn volgende match, hij won met 3-0 van Mathias. Het zag er dus toch een beetje rooskleurig uit voor Senne.

Maar het mocht niet zijn, Senne viel net buiten de prijzen in zijn poule en het tornooi zat er dus ook op voor Senne.

Misschien was dat uitgaan toch niet zo een goed idee.

In de D en C-reeks was het een tornooi met gemengde gevoelens maar in de E-reeks kon het niet beter zijn!

Proficiat aan alle spelers en toch in het bijzonder aan Victor.

Uw verslaggever van dienst Quinten.