Onze buren-turnclub ATHENA (Destelbergen) neemt komende vrijdag deel aan “Belgium’s Got Talent”

Aanstaande vrijdag 27 september neemt onze buren-turnclub Athena uit Destelbergen deel aan Belgium’s Got Talent (audities) !! 🤩

Krijgen we ook jouw 'golden buzzer' aanstaande vrijdag 27 september?!?

Aanstaande vrijdag is het zover… onze auditie in Belgium's Got Talent!! 🤩Wij hopen echt massaal op jullie golden buzzer! Spread the word, schreeuw het van de daken en zet iedereen aan om aanstaande vrijdag, 27 september, te stemmen voor Turnclub Athena!! 🤸‍♂️Hoe je jouw stem kan uitbrengen, lees je via volgende link: https://vtm.be/belgiums-got-talent/deel-elke-week-zelf-een-golden-buzzer-uit-aan-jouw-favoriete-act-in-belgiums-gotLive kijken (en buzzen) is uiteraard een vereiste 😉Wij hopen er met jullie hulp alvast een feestje van te kunnen maken!! 🥳#GoldenBuzzer #Belgiumsgottalent #athenagottalent #tcAthena #wearegym

Slået op af Turnclub Athena i Mandag den 23. september 2019

Zij hopen echt massaal op jullie golden buzzer!

Hoe je jouw stem kan uitbrengen, lees je via volgende link: hier.

Live kijken (en buzzen) is uiteraard een vereiste 😉

TC Athena hoopt er met jullie hulp alvast een feestje van te kunnen maken!! 🥳