C-ploeg mist zijn start niet!

Gisterenavond stond de eerste speeldag in 3de prov. oftewel de ontmoeting der promovendussen op het programma nl Zele D-Lobos C.

Aangezien onze 1ste en 2de man verstek moesten geven gingen we naar daar met een klein vraagteken. Dat dit onterecht was bleek al snel. Onze heren hadden direct het goede ritme te pakken en knokten zich naar een 0-4 voorsprong. Een vlotte avond leek dus in de maak… maar de thuisploeg liet zich niet zo maar naar de slachtbank leiden en vocht zich op overtuigende wijze terug naar een 5-5 tussenstand. Een thriller was in de maak. Bij 6-8 leek het kwartje in ons voordeel te vallen maar een sterk spelende Thibo (2/4) kon het net niet afmaken (3-2). Alle druk dus op captain Robin. Robin, niet altijd de kalmte zelve ;), kon nu wel zijn zenuwen onder controle houden en won zijn laatste wedstrijd met 2-3!

De 7-9 eindstand en de eerste 3 punter is dus binnen. Een geweldige start maar vooral een geweldige attitude en fighting spirit zorgden voor deze zege.

Keep up the good work!

Alle details van deze wedstrijd vind je hier.

Tom