Racketlontornooi De Pinte

Dit bericht bereikte ons vandaag, voor racketfanaten een aanrader!

Dag vrienden en vriendinnen van de racketsport,
Op zaterdag 31 augustus organiseert TTC De Pinte in samenwerking met Badmintonclub Latem-De Pinte en tennisclub TC De Pinte de elfde editie van het Pintse racketlontornooi.
Voor wie het nog niet weet: racketlon is een meerkamp waarbij je het tegen elkaar opneemt in tafeltennis, badminton, squash en tennis. Hieronder nog wat praktische info:
  • Voor welk niveau is dat? Voor alle niveaus! Er worden recreatieve, competitieve en veteranen-reeksen georganiseerd, zodat zowel absolute racketlonleken als geklasseerde spelers aan hun trekken komen.

  • Hoe lang duurt dat? Het tornooi duurt normaal een volledige dag: in de voormiddag werk je je poule af, in de namiddag speel je sowieso verder voor je plaats in het eindklassement. Enkel wanneer je in een kleinere reeks speelt (bv. een bepaalde jeugdreeks), in het mogelijk dat je maar een halve dag moet spelen.

  • Waar gaat dat door? Het tornooi gaat door in het OCP (Polderbos 20, De Pinte) en op de tennisterreinen van TC De Pinte.

  • Wat moet dat kosten? Deelnemen kost €7. In het inschrijvingsgeld zijn ook je verzekering, een T-shirt, een broodje en een drankje inbegrepen. Het materiaal (rackets, ballen…) wordt gratis ter beschikking gesteld.

  • Ik wil mij inschrijven! Inschrijven doe je via onze website, voor 25 augustus. Bij je inschrijving geef je aan wat je niveau is en in welke reeks je thuis denkt te horen.

  • Ik heb nog ’n vraag! Geen paniek! Stuur gewoon een mailtje terug of pluis onze website eens uit. Daar vind je immers nog ’n pak bijkomende informatie.
Dan rest er ons niets anders dan jullie op voorhand te bedanken voor jullie massale en enthousiaste opkomst. Wij doen er alleszins alles aan om er voor iedereen een dolfijne dag van te maken!
Sportieve groeten,
Jan Vanmarsnille
TTC De Pinte
Meer info hier.