Download je mutualiteitsformulier dat je recht geeft op een terugbetaling van het ziekenfonds!

Wat is dit mutualiteitsformulier?

De meeste ziekenfondsen willen de actieve sportbeoefening en beweging door jongeren alsook door ouderen ondersteunen. Zij realiseren dit door een tussenkomst in de inschrijvingskosten van uw lidmaatschap en tegelijk krijgen de sportverenigingen (en jeugdbewegingen) uit de regio op die manier een duwtje in de rug.

Het mutualiteitsformulier is een gepersonaliseerd bewijs van betaling, dat kan bijgevoegd worden bij de aanvraagformulieren van het ziekenfonds. Afhankelijk van ziekenfonds tot ziekenfonds ontvang je dan een teruggave van 15 à 30 €.

Wie heeft er recht op?

Iedereen van TTC Lobos die het lidgeld voor het actuele seizoen volledig heeft vereffend.

Waar vind ik dit formulier?

Het formulier is beschikbaar vanop onze website, vanuit het privaat luik (zie ‘LEDEN’-menu), al daar onder het ‘MIJN ACCOUNT’-menu.

Je kan het formulier ook rechtstreeks opvragen door hier te klikken.