De teerling is geworpen…

De teerling is geworpen, de kaarten zijn geschud, de punten werden geteld, de pagina werd omgedraaid, … Veel manieren om te zeggen dat het seizoen 2018-2019 erop zit. En wat een seizoen, zoals meestal met de nodige ups en downs, maar al bij al mogen we spreken van een mooi geslaagd Lobos-seizoen!

Zo zijn A & B-ploeg er in geslaagd hun plaats in respectievelijk 2de en 3de provinciale te handhaven. Zeker voor onze A-ploeg was het nog héél zwaar bibberen tot op het einde, een memorabele “belle” van Senne bij een 7-8 achterstand, maar gewonnen met 12-10 besliste in ons voordeel (bij verlies was zakken naar 3de provinciale meer dan waarschijnlijk…). Een gelijkspel dat aanvoelde als een kampioenstitel en waar nog vele jaren over zal worden gepraat… De B-ploeg had het wat dat betreft wat ruimer, meer nog, ze eindigen onder het vakkundig kapiteinswerk van Dirk op een schitterende 4de plaats. Very well done!

Onze C-ploeg onder Johans leiding, zéér knap 3de in een zware reeks, maakt nog een kleine kans op promotie, daarvoor moeten ze eerst nog in de eindronde zorgen dat ze die winnend afsluiten en hopen op één of meer afzeggingen van ploegen in 3de provinciale (of stijgers uit 4de provinciale). Maar je weet toch maar nooit…

De D-ploeg handhaaft zich in 4de, het was bij momenten nog wel even spannend maar mits enkele strategische versterkingen uit Toms toverhoed was het behoud nog vrij snel beklonken!

Als kers op de taart, onze E-ploeg, met “misters 100 percent” (of toch bijna) Koen (DM) en Thibo! Zij speelden een fantastisch seizoen en lagen aan de basis van de veroverde titel in 5de provinciale! Een welverdiende pluim, uiteraard ook aan alle ploegleden en invallers, zij worden allen bekroond met een aantreden in 4de provinciale volgend seizoen, alvast veel succes!