Speelweek 9, een gemengd succes!

Speelweek 9, een gemengd succes!

We zijn bijna halfweg deze competitie bij speelweek 9 aanbeland.

Deze week kende een gemengd succes, bij de heren moest onze A-ploeg het onderspit delven tegen en op Ninove met 11-5. Ninove trad hierbij aan met ex-Lobosser (tot vorig seizoen) en sterkhouder Klaas De Mecheleer, die wel zijn meerdere moest erkennen in ex-teamgenoot Quinten. Alle details van deze ontmoeting kan je hier nalezen. Het wordt wel tijd dat deze ploeg enkele punten pakt, want het verkeert jammer genoeg stilaan in de gevarenzone…

De B-ploeg heeft zich afgelopen weekend wel verzekerd van een plaatsje in de middenmoot, na een uitzege tegen Grimminge A (details lees je hier). Desondanks het feit dat de tegenstander slechts met drie spelers kon aantreden, is deze overwinning zeer belangrijk naar het behoud toe van onze ploeg in derde provinciale. Er kan alvast wat rustiger naar de terugronde toegespeeld worden nu.

Zowel C- als D-ploeg in 4de provinciale pakten punten, ons C-team de volle buit, de D-ploeg moest zich tevreden stellen met een draw. In de C-ploeg een zeer evenwichtige verdeling, zowel Lieke (ladies first), Johan, Geert als Yong veroverden drie scalpen (details van deze wedstrijd vind je hier). Bij de D-ploeg waren het vooral Robin & Wouter die voor de punten hebben gezorgd door elk 3 wedstrijden naar zich toe te trekken, Guy & Chris moesten zich tevreden stellen met elk één overwinning. De details van deze wedstrijd vind je hier.

Tenslotte onze vijfde-provinciale ploeg, de E-ploeg. Daar was een uitmuntende Thibo de matchwinnaar, knap met vier overwinningen zorgt hij voor een 10-6 eindstand in het voordeel van Lobos. Details van deze spannende wedstrijd kan je hier vinden.

We eindigen het rijtje met een héél positieve noot, onze jeugdploeg heeft een glansrijke overwinning geboekt tegen De Pinte, het werd zowaar 10-0, proficiat Victor, Joachim & Gilles! Je kan de individuele prestaties hier bekijken.

We kunnen besluiten dat zowat alle teams goed bezig zijn en op schema zitten, enkel in de bovenste regionen zal een zeiltje moeten bijgezet worden om de degradatie te vermijden. Dat wordt een ware uitdaging voor de interclubleider, maar bovenal voor de spelers uiteraard…