Een vliegende start van de herencompetitie!

Een vliegende start van de herencompetitie!

Afgelopen weekend is de reguliere herencompetitie gestart, en TTC Lobos heeft de afspraak niet gemist! Vier van de vijf ontmoetingen werden winnend afgesloten.

De A-ploeg wist op verplaatsing in Erembodegem een nipte 7-9 overwinning binnen te halen, een uitmuntende Joris met 4 scalpen lag hier aan de basis van deze schitterende uitslag. Quinten en Dimitri brachten met respectievelijk 3 en 2 overwinningen de 3 punten terug huiswaarts naar Lochristi. Guy verweerde zich als invaller kranig en was zelfs dicht bij winst in meerdere sets, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen. Een zéér belangrijke overwinning met het oog op behoud in 2de provinciale.

Bij de B-ploeg werd ook op verplaatsing in Oosterzele hetzelfde overwinningscijfer genoteerd, 7-9 dus. Enkel Dirk heeft wat last van een vertrouwenscrisis en pakt slechts 1 wedstrijd, we zijn meer van hem gewoon maar zijn wel zeker dat dit de komende weken terug op niveau zal komen! Naast twee overwinningen voor Koen (Locquet) & Filip, haalde undercover E6 Glenn (De Tollenaere) met 4 overwinningen de buit binnen.

Ook de C-ploeg was een Oosterzele-thrillertje. Daar werd het 6-10, knappe winst met 4 wedstrijden voor Stefaan & Johan, Geert haalt de 2 overige winstpunten binnen. Koen (Deman) had de zenuwen niet onder controle, maar had toch enkele kansen om zeker één wedstrijd naar zich toe te slepen.

Enkel het D-team wist thuis niet te winnen. De tegenstanders waren net dat ietsje te sterk in de beslissende fases, toch noteren we een 5-11 uitslag (Karel 2 overwinningen, Wouter, Lieke & Christian elk 1).

Tenslotte het E-team in 5de provinciale gaat aan de bak met nieuwkomer Yenten (Yenten is slechts een 3-tal weken lid en wordt al meteen voor de leeuwen gegooid in de competitie!). En hij heeft zijn competitiedebuut niet gemist, hij pakt meteen het beslissende punt om met 9-7 de 3 punten thuis te houden! Emiel & Patrick boeken elk knap 3 zeges en Glenn (Hebbrecht) neemt 2 overwinningen voor zijn rekening.

Al bij al een meer dan geslaagde start, zij het allemaal vrij nipte overwinningen (3 x 9-7, 1 x 10-6). De denkoefening bij het opstellen van de ploegen was een ware schaakopdracht die Johan tot een perfect einde heeft gebracht, getuige de winstcijfers!